Salus per aquam!

 
Salus per aquam är latin och betyder "hälsa genom vatten" men vi säger mera bara kort och gott SPA.
Igår hade jag en spa-dag från topp till tå, om man nu kan kalla hårklippning, manikyr och pedikyr för spa, men jag gör det idag eftersom det är vatten inblandat i varje moment.
Dagen började med att jag åkte till sömmerskan och hämtade mina två klänningar som hon sytt. Två klänningar i kinesisk stil, den hallonröda i klassisk kort kinesklänning, med den melerade i typ likadant tyg som i bilden ovan, lite mera festkinesisk kort klänning. Kommer bild på den när jag har den på mig och ska gå på fest, till den även en väst till Tommy i samma tyg.
 
OPI Into the night
 
Efter sömmerskan var det dags för fötter och ben, händer och armar. På OPI får man 2 timmar lång behadling i rogivande miljö , allt från massage till nagellack (Into the night).
Varför inte ta även huvudet, samma dag. Så jag åker till min frissa och där får man ju huvud- och nackmassage samtidigt som de tvättar håret. Nyklippt även om det bara är drygt 1 månad sedan senast.
 
Har fått en inbjudan från Rawa Island resort att komma och bo hos dem, så imorgon åker vi till Rawa Island och stannar till lördag eftermiddag. Bara att tacka och ta emot och njuta som ni förstår av våran paradisö!
 
Ha en bra onsdag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Det låter som en dröm alltsammans :-) Idag har vi +12 grader, dimma och dis, ser inte horisonten, bara strandkanten. Jag ska gratta en vän som fyller år i dag och då har säkert solen letat sig fram. Jag önskar dig en hälig vistelse i Rawa.
Varma kramar till dig från mig.

2013-05-29 @ 08:18:10
URL: http://gotart.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0