Nästan en vanlig lördag!

Liten burk i Peranakanporslin.
 
Idag har det varit fullt upp på förmiddagen, så det här blogginlägget skrivs när klockan är lite över 12. Ni flesta som läser bloggen, har ju inte ens vid denna tiden vaknat en lördag så jag har ju gott om tid på mig en stund till. Tommy hade några ärende på jobbet, möte med besvärlig kund och senare skulle han titta på en bil som råkat ut för en olycka. Ett besök på Jungle Pottery som ligger i krokarna, så då var det lika bra att jag hängde med från början, än att Tommy skulle åka fram och tillbaka. Singapore är trots att många tror bara en liten ö, så är den faktiskt ganska stor, 692 kvadratkilometer, faktiskt exakt lika stor som Emmaboda kommun i Småland och Kalmar län.
 
Nu till krukmakeriet och vad vi handlade, en blomkruka och ett fat med tillhörande träställningar, chopsticks och chopsticks-hållare. Det finns så mycket man vill ha, men också så mycket så det är svårt att välja. Finns några fina kinesiska årstidstavlor, men priset tyckte vi var alldeles för mycket. Får tänka på det tills vi åker ut en annan gång, de finns säkert kvar för de har hängt där länge ;).
 
Idag är det lite mulet och så här mitt på dagen bara +28 grader, och igår var det väl samma temperatur i Hallandstrakten såg jag på vädret på svt play. Visserligen har vi en helt annan fuktighet som gör att det upplevs som varmare, men ändå.
 
Rubriken på inlägget idag att det nästan är en vanlig lördag, är att Magnus *) inte hänger på och äter lunch med oss idag, en tradition som vi gör nästan alltid på lördagar runt 2-tiden. Snackar om veckan som gått och "ljuger" lite förstås, det ingår i konceptet. Runt 18-tiden är vi sedan hemma, var och en hos sig dricker kaffe och tittar på dokumentärer. Kanske det idag blir någon dokumentär, men idag ska vi se på hockey Sverige-Finland. Vilken tur vi har att det går på eftermiddagen hemma i Sverige, så blir det ju på bästa sändningstid för oss klockan 21. Kommer att bli en mysig lördagskväll på Blossoms. Så nu gäller det att plocka fram Sverigetröjorna!
*) Magnus har semester i Sverige.
 
Glad Pingst alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0