Har Darth Vader blivit buddist?

 
Att studera olika orkidé, kan få fantasin att komma igång rejält. Visst liknar det Darth Vader i Stars Wars-filmerna i denna orkidén? Frågan är om han blivit buddist, för fantasin får det till attt han sitter i lotusställning med en lotusblomma i handen, och att han är nya Buddha. 
 
Påtal om Buddha och buddism, så är det kortvecka denna veckan för på fredag är det Vesak Day.
Vesak i Singapore är en helig dag och helgdag för alla, och firas av buddister. Mera om detta på fredag.
 
Påtal om fredag, så ska jag gå på musikalen "Dirty dancing" på fredag, min granne Sing har bjudit mig. Den går nere på Marina Bay Sand Grand Theatre. Tommy ska gå på lyxbio istället, men innan ska vi äta alla middag tillsammans.
 
Påtal om tillsammans, så var det en härlig bild igår på ishockeylaget tillsammans med kungafamiljen och lilla Estelle som pillar på segerpokalen.
 
Foto: Kungahuset.se
 
Påtal om segerpokal, så är det inte många dagar tills F1 i Monaco startar. Blir trevlig kvällsaktivitet i helgen och hoppas att Alonso även efter detta racet får hålla i den största segerpokalen.
Undrar om motorprinsen åker ner till mamma och pappas sommarhus i Saint Maxime till helgen. Perfekt läge, om man får poliseskot till racet, skriver en som vet vad poliseskot innebär till ett F1-race :D!
 
Ikväll blir det Borgen för oss på svt play, följer ni också denna danska serie?
 
Ha en bra dag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0