Dags att åka till "riktig sommarvärme"!

 
Dags att åka tillbaka till riktiga värmen igen, efter en dryg vecka i vårvackert Sverige, men kallt.
Packade igår, och nu är det bara det sista som ska ner, innan jag går upp till mamma och pappa och äter frukost.
Sedan kör de in mig till Jönköpings central, där jag tar Swebus flygbuss till Landvetter. Hur smidigt som helst, och det tar bara 1:45 tim. Skön stol och WiFi, perfekt!
 
Igår hade Ingela fest, för sina nära och kära. Ett gäng på nästan 50 personer hade en mycket trevlig kväll tillsammans, med massor av god mat. Var hemma först efter midnatt, och i samma stund som jag började krama kudden, gick Tommy upp och skulle gå morgonrundan. Snacka om kontraster igen!
Jag hade skickat ett meddelande till honom, så ett litet pling kom på mobilen och istället för att skriva är det ju bra mycket enklare att prata, så det blev en videosamtal på skype. Jag såg honom, men han såg nog inte mycket av mig där i mörkret, och tur var väl det ;).
 
Ha en skön söndag alla bloggvänner! Själv ska jag också försöka ha det så bra som möjligt, fast jag kommer att vara på resande fot ända till 11-tiden imorgon, svensk tid. Man kan säga ett dygn framåt i skrivande stund.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Hoppas att ni hade en fin Sverigevistelse, vädret till trots.
Helgen bjöd trots allt på riktigt härlig väder, i alla fall i Stockholm. Måndag och tisdag var även de riktigt fina och igår fick man tom. en föraning om sommaren. Nu hänger dock tunga regnmoln över staden igen. Blir en mysig eftermiddag hemma med bok och te :)
Kram

2013-05-08 @ 10:41:52
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0