Världens vackraste väg och vy!

 
Igår åkte vi på världens vackraste väg, E4:an mellan Gränna och Huskvarna. Kvittar vilket väder det är så är det något magiskt. Redan i slutet på 1800-talet skrev Mark Twian i ett brev till en god vän så här: "Jag har sett omkring 60 solnedgångar här, och gott och väl 40 av dem överträffar allt annat jag någonsin föreställt mig i fråga om fin och utsökt och underbar skönhet och oändliga skiftningar. Amerika? Italien? Tropikerna? De har ingen aning om hur en solnedgång skall vara. Och den här i kväll detta obeskrivliga under!! Den utplånar de övriga. Man får tårar i ögonen av den, så outsägligt vacker är den."
Även om det inte är någon solnedgång, så får ni hålla med om att solens strålar skapar något underbart vackert och magiskt.
Visst har vi åkt på många vackra vägar och över bergspass i världen som är fantastiskt vackra. Ingen nämnd, ingen glömd. När man kommer hem och åker denna sträckan så kommer alltid samma tankar i huvudet.
 
Idag är det lördag och idag ska Tommy flyga hem till Singapore för att avsluta äventyret, jag kommer efter och flyger tillbaka nästa lördag. En sväng förbi Mellomgården för lite fika och mys med Leia och Oscar, innan jag lämnar Tommy på Landvetter.
 
Ha en skön lördag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0