Spring å lek!

 
Mycket spring och lek i Leias ben. Hon tröttade ut både moffa och mommo. Mera spring efter att vi sprungit ett varv runt huset var Leias kommentar, verkar som hon har hur mycket ork som helst, vet inte hur många varv det blev till slut, men idag har både Tommy och jag träningsvärk ;).. Kansek beror det på att hon åt så rejält till lunch, biffbullar = pannbiffar, kokta potatisar och morötter och förstås brunsås. 
Lille Oscar han sover och äter mest hela dagarna. Efter lunchen är det sovdags för Leia och då sov lillebror också. Jag var inne och vaktade barnen, medans Angelica och Tommy var ute i garaget och fixade lite.
Då fick jag känna på det här att ha hand om två små barn. Lille Oscar vaknar och skriker, så jag tar upp honom i famnen för tröst. Då vaknar Leia och gråter rejält, bara säkert för att lillebror gråter. Då kände man på hur det är att vara tvåbarnsförälder till två små barn som gråter samtidigt. Inte lätt, och jag som skulle bara kunnat öppna dörren och ropat på HJÄLP. Men jag löste det hela, galant och fick Leia till att förstå att jag inte kunde plocka upp henne i famnen på direkten.
Blev inga bilder på lille Oscar igår, men många på Leia istället. Här kommer ett urval av 151 bilder som vi sköt av igår.
 
 
Ha en bra dag alla bloggvänner, trots kallt väder och regn som vi har här i Huskvarna idag!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag kan verkligen avundas barn och deras outtömliga energiförråd. Tänk om vi fått en bråkdel av den ;)
Som tur är smittar deras glädje och de ger oss en massa fin energi!

2013-06-26 @ 11:01:44
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0