Orkidéer även i Huskvarna!

 
Bara för att man har orkidéer i Singapore hela tiden överallt, så vill man faktiskt också ha några orkidéer hemma i fönstren på norrsidan också även om pelargoner är favoriten just nu.
 
 
Idag har jag haft finbesök nästan hela dagen och redan till frukost kom Leia och Angelica. Så det var att gå upp och duka till frukost. Löskokta ägg är en favorit så det var förstås givet. När man har finbesök så passar det också med ett glas bubbel, men förstås ett alkoholfritt sådant. P.LEX PURE, en prodotto från Italien. Förra veckan rekommenderade de just denna på Gomorron Sverige på svt. Fruktigt och inte alls mycket sötma. Kan också rekommendera detta alkoholfria Rosevin från Portugal, det hade jag till lunch igår när Johanna var och åt viltlax. Perfekt till studenten imorgon att bjuda på och bäst av allt, man kan köra bil efteråt.
 
Bilder från Systembolaget
 
Imorgon eller om ni läser detta på fredag så blir det "sjung om studentens lyckliga dar" vid lunchtid. Jag ska gå på klassisk utspring, lite senare på eftermiddagenblir det uppvaktning OM inte Angelica är på BB, för då är jag stand-by som barnvakt åt Leia.
 
Ha en skön TGIF alla bloggvänner var i världen ni är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0