Tillbaka i värmen!

Mor och son
 
Tillbaka i värmen efter en lång resa, även om planet var försenat "bara" 2 timmar så kändes resan extra lång eftersom jag åkte så tidigt hemifrån och hade lång transfer tid redan från början. Tur att man har spännande mp3-böcker att lyssna på, och som kunde hålla mig vaken ganska mycket på flighten. Gäller att inte sova för mycket när man åker åt detta hållet, så att man kan gå och lägga sig och sova efter 4 timmar när man landat.
 
När jag åkte hemifrån i lördags morgon, tänkte jag att nu blir det som att åka på semester i 20 dagar innan det blir vardag och Svergie igen, men när jag kom "hem" hos oss på Blossoms så kom jag på att det råder lite flyttkaos, inga gardiner för de är på tvätt och kartonger överallt som jag packade innan jag åkte till Sverige. Så nu gäller det att få in några kartonger i ett av gästrummen, så man får lite lugn och ro för själen. Lite som när man har en stor gardrob, så stor att man kan gå in i den som vi har på Rosenborgsgatan. Där kan man slänga in saker och stänga dörren, lite som strutsen som stoppar huvudet i sanden. Gör ni också så, slänger in massa med saker i gardrob för att slippa se det?
 
Ikväll ska vi ta en kvällspromenad nere vid Singaporefloden och se på skyline innan vi äter kvällsmat på Thai Smile Café. Deras mangosallad längtar jag efter, var ett tag sedan sist.
 
Ha en bra måndag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Pia

Lycka till med flytten hem och jag vill garna fortsatta folja er pa ert aventyr hemma I SVerige! Det skulle kannas konstigt annars! Jattevackert foto ovan!!!
Kram!

Svar: Tack Pia, och självklart ska du kunna följa våra äventyr hemma i Sverige.Kram
Annelie och Tommy Sandberg

2013-07-08 @ 09:12:33
URL: http://www.exPIAtriatewife.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Underbar bild! Grattis till barnbarnet! Välkommen hem! Jag hoppas få följa din vardag även i fortsättningen.Varma kramar

Svar: Tack för kommentaren!På något sätt ska du kunna följa min vardag även hemma i Sverige, men jag vet inte riktigt än hur.
Tror det kommer att bli en blogg med lösenord, och då är du förstås en given läsare som kommer att kunna följa oss.
Finns för många nyfikna som aldrig ens våga säga att de läser på bloggen eller skriver en liten rad för att råka avslöja sig.
Nu är det slut med det och alla i världen behöver inte veta vad vi gör och tänker.
Ha en underbar dag/ Kram
Annelie och Tommy Sandberg

2013-07-17 @ 10:11:33
URL: http://gotart.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0