Tiger Beer Tour!

 
Igår efter jobbet blev det en guidad Tiger Beer Tour ut på fabriken för 3 personer, så det kändes vekligen som en privat tur. Bokade på nätet för några dagar sedan, sedan var det bara att ta en taxi ut till fabriksområdet utåt Jurong. Inte lika lätt att få en taxi att hämta, men det löste sig och kom en tillslut som vi ringt på. Man kan ju inte åka till Tiger utan att provsmaka deras öl. Don't drink & drive, men tyvärr är det alldeles för många som kör bil här i Singapore efter att de tagit några öl eller glas vin. Vid blåskontroll är det 0,38 promille som gränsen går, men händer det något är det 0 som gäller.
 
Fick tyvärr inte gå in i fabriken, de är väl rädda att det kommer in bakterier men de berättade och visade film. Fick också lära oss att hälla upp öl i glas från tapp, och jag (Annelie) lyckades bäst.
Efter den kursen var det free flow i 45 min, i en klassisk engelsk pubmiljö innan de smart nog slussade in oss i shoppen med diverse prylar. Lite inköp blev det allt även om Tiger öl inte är någon favorit, så här när man gillar Brewerkz pilsner och andra mera smakrika öl eller ale.
 
Länk till Tiger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0