Singapore-Göteborg med båt!

 
Idag börjar den långa resan med våra saker i Singapore, som ska flytta till Sverige eller flytta tillbaka. Lite roligt när man tänker på porslinet som vi haft med från Sverige och nu ska med tillbaka och även porslinet vi köpt här som ska ut och åka båt, nästan som Ostindienfararen Göteborgs resor, enda skillnaden är att det inte är någon segelbåt och sedan går resan genom suezkanalen istället.
 
Nu på morgonen har vi fotograferat allt som ska med och även värderat det för försäkringens skull ifall båten går under eller man tappar en container om det bli sjögång. Nu tar det 6-8 veckor innan nästa flyttfirma kommer och packar upp det hemma hos oss i Sverige.
 
En fantasi som vi haft var att när vi skulle flytta hem att vi skulle mönstra på båten och åka med till Göteborg eller iallafall till Hamburg där ompackning sker tror jag. Så var det när våra saker åkte till Singapore. Men nu blir det inte så, skulle ju ta alldeles för lång tid, nu vill vi hem till våra nära och kära så fort som möjligt och speciellt Leia och Oscar längtar vi efter.
 
Ha en bra onsdag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Har morfar köpt någon bil till Oscar än? :-)
Lycka till med flytten! Kram

Svar: Nä, än har det inte blivit någon bil men snart!
Annelie och Tommy Sandberg

2013-07-17 @ 10:15:37
URL: http://gotart.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0