Prinsar och prinsessor!

Prinsessklänning
 
En prins är född i England. "Grandparents" som är ett unikt ögonblick i ens liv" sa Prinsen av Wales igår, eller som våran Drottning Silvia sa, livets efterrätt när barnbarnen kommer. Alla vi "vanliga" människor för oss är våra små barnbarn prinsar och prinsessor även om de inte har blått blod i ådrorna. Visst är det så?
 
 
Klänning och större storlek på Prinsessan Leias favoritskor är inhandlade till Leia, så hon kan gå på bal i sin fantasi. Måste väl köpa några prinskläder också till Prins Oscar, så han inte blir avundsjuk. Börjar bli fullt i resväskorna nu, men än får det plats lite till tror jag. Får annars skicka det med snigelposten, för jag har en hel del frimärken i min lilla ask. Skickar jag dessutom posten med båt, så kan jag skicka ganska många kilo, men då dröjer det 8-15 veckor innan det kommer fram.
 
Nu är det inte många dagar kvar och inlägg på bloggen, på torsdag ska vi avsluta internet, TV och mobilnummer här i Singapore. Blir att stoppa i tre-kontantkortet i mobilen och se om det funkar, har krånglat fast det ska fungera enligt tre, fast vi har 3global. Imorgon blir det inlägg och säkert hinner jag med ett innan Tommy åker på torsdag till jobbet, då ska han ta med alla grejer och sladdar och lämna in och avsluta på Starhub. Surfa får jag ta mig till ett ställe med WiFi sedan, men här i Singapore finns det lite överallt.
 
Ha en underbar dag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0