Inspektion, texmex och Kim Yong!

Kim Yong, Magnus och Tommy.
 
Inspekttionen av lägenheten.
En hel delegation kom till Blossoms vid 12-tiden, våran kontakt, ägarens kontakt och så ägarn själv med sin familj inklusive "aunt" och "grand-aunt". Vi har hyrt med lite möblering som; soffa, TV och TV-möbel, säng i masters bedroom och i säng i lilla gästrummet. Soffbord, vitrinskåp, billybokhyllor, balkongmöbler och små klassiska "tältpallar" som vi haft som sängbord och lite andra avlastningsbord.
Detta ville vi inte ta hem till Sverige, utan vi frågade om de ville ha detta, och det ville de gärna. Våran lägenhet är redan uthyrd, av ett singaporianskt par som var förra lördagen och tittade i lägenheten max 3 minuter. Snabba beslut här och inget funderande.
De undrade om vi aldrig lagat mat på gasspisen under de här 5 åren och kände under fläkten och konstaterade att det inte var oljigt. Jo, svarar vi faktiskt nästan varje dag och vi är inga lortgrisar, vi städar faktiskt också ;).
De tyckte lägenheten var i ett fantastiskt bra skick och att det inte fanns några hål i väggarna, det är det som de är mest oroliga för. 
De fotade möblerna och satt in de små sängborden som jag ställt som en bänk och lagt små svarta sittdynor på, de gillade grand-aunt och aunt, perfekt att sitta på när man är kort för då når man ju ner med fötterna i golvet.
 
Eftermiddagen åkte vi sedan till Magnus och åt tex-mex mat och drack Margarita on the rocks. Senare kom en tidigare kollega till Tommy och Magnus, Kim Yong Ng med fru. När man hör det namnet så tänker man ju bara på hans namne Kim Yong i Nordkorea. Våran Kim Yong heter Ng i efternamn, försök att ropa det efternamnet högt, inte lätt ska jag säga. Magnus har gjort det många gånger när han vill få Kim Yongs uppmärksamhet. Testa du också! 
 
Nu ska vi snart åka till svenska kyrkan och lämna 2 stora kassar med svenska pocketböcker. Många deckare kan jag säga att det är och många som bidraget med böcker, alla gäster som haft med sig pocket böcker lämnar kvar när de läst ut dem, och sedan har vi ju också läst dem plus andra gäster. Nu ska de gå vidare till nya läsare hoppas vi!
 
Detta är sista söndagsinlägget på denna bloggen, nu är det nedräkning.
 
Ha en skön söndag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0