Farewell dinner again!

 
Bild från morgonens gryningsrunda, efter första varvet. När vi börjar så är det kolsvart, och inte ens en uns av tendens syns, men efter ett varv när vi kommit upp på den lilla kullen så ser man gryningen. Efter ytterligare ett varv så är det rejält mycket mera ljusare. Nästan alltid likadant om det inte är mulet förstås, eftersom solen går upp med bara några minuters skillnad mellan december och juni.
Kommer att bli annorlunda i Sverige, där det skiljer ju rejält mellan dessa månader, som natt och dag kan man säga ;).
 
 
Farewell dinner again, ja många är de som vill äta middag tillsammans med oss och ta en öl. Igår var vi på Brewerkz där ett helt gäng från Wearnes anslöt. Andrea och Keith närmast, Roy intill Tommy och så Magnus intill mig. Gladys var det som bjöd tillsammans med sina 2 volvoförsäljare. Ni ser bara en av dem, för den andra tar bilden ;).
 
Roy och Tommy
 
Idag är det dags för frissan och en klippning för 38 SGD. Snart 2 månader sedan sist, precis innan jag åkte till Sverige senast. Imorgon lyxar jag till det med manikyr och pedikyr på eftermiddagen.
 
Lite senare idag så blir det River Safari, den nya delen av Singapore Zoo som vi sett att de byggt på i några år, är klar sedan några månader och något som jag verkligenvill se är pandorna. Hoppas att jag får några bra bilder, och att jag hinner med ett inlägg till här innan Tommy tar och klipper linan med StarHub.
 
Veckans recept:5-0
 
Ha en bra onsdag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0