En lördag med Singapores nationalsport, shopping!

Färgglada kalsonger.
 
Tommy har hittat en ny affär att handla i tillsammans med Magnus, under tiden jag var i Sverige.
Så igår efter att vi träffat Yiling, drog Tommy och jag till Orchard Road för lite shopping.
 
Abercrombie & Fitch, Orchard Road
 
Inne i Abercrombie & Fitch, är känslan mera som att komma in på en nattklubb, med hög musik och det är verkligen mörkt med bara punkbelysning här och där. Massor av speglar och det känns som att gå runt i en labyrint. Rätt som det är möter man någon man känner igen, men det är bara din spegelbild som du försöker gå förbi ;). Företagets policy är att butikerna är dunkelt ljussatt och housemusik spelas alltid på mycket hög volym, enligt företagspolicy på 80 decibel. Butikerna ska även lukta på samma sätt som företagets parfymer vilket ska kännas redan utanför butikens dörrar, och det stämmer till punkt och prickar.
 
Piké och T-shirt
 
Symbolen är en älg, och Tommy kunde inte låta bli att köpa den blå pikétröjan med en gul älg, riktigt svenskt.
 
Lite sovmorgon idag söndag har det blivit, morgonpromenad, frukost och sedan en resa till Jungle Pottery för inköp av lite porslin som vi har på beställning från vänner.
Just nu väntar vi på lägenhetsvisning, ska komma några och titta på lägenheten. Spännande att se från vilket land, eller det är singaporianer.
 
Annars är det packning för den 17 juli och för 27 juli. Gäller att veta vilket som ska gå med båt (Singapore-Göteborg) eller flyg. Den 18 juli ska det finnas kvar packning som vi tar med KLM, 23 kg x 2 och 12 kg (handbagage) x 2. Man vill ju också ha plats för mera shopping under dagarna som vi är kvar i Singapore.
 
Frankrikes nationaldag och Bastilles Celebration, det ska vi fira med Magnus på TFS ikväll, med en klassisk Fondue Bouguignonne
 
Idag är det också Kronprinsessans Victorias födelsedag, lite roligt att fransoserna firar när de hög huvuden av de kungliga för ett antal år sedan. Vilket sammanträffande eftersom hon också har lite franskt blod i sig.
 
Leia och Oscar
 
Men det vi firar allra mest idag är ju att lille Oscar är 4 veckor, Hipp hipp hurra, och han har växt så det knakar. Nu är han 54 cm och 4142 g.
 
Ha en skön söndag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0