En annorlunda söndag!

 
Annorlunda kan man säga, för att det är sista söndagen i Singapore på ett tag. Shopping med Magnus på Orchard road där det också blev lunch på PS Café, en gofika senare på Brunetti i Tanglin Mall. Oj, vad mycket gott det finns där, och ett riktigt café dessutom och inget Coffee bean eller Starbucks.
 
Söndagsmiddagen intogs på TFS och då blev det en klassisk långpromenad från Blossoms ner till TFS på 45 min. När vi hade betalat och skulle gå, så ville vi tacka och säga att det dröjer innan vi kommer tillbaka på ett tag. Då ville de bjuda på en Digestif (franska "som hjälper matsmältningen") är en vanligen alkoholhaltig dryck som dricks efter en måltid för att underlätta matsmältningen. Tommy tog calvados och jag tog päronbrännvin. Sedan skulle det fotograferas förstås och kramkalas med personalen som önskade oss lycka till och på återseende.
 
Xavier och Tommy
 
Hem blev det istället en promenad till och från MRT, så vi skulle hinna hem till fotbollen. TV4 skulle man vara premiumtittare och det är vi inte, men som tur var så körde footballchannel fotbollen istället, annars hade sportradion funkat.
 
Nu är det måndag och en hel del att göra så här de sista dagarna, bäst att dra igång dagens arbete.
 
Ha en bra start på veckan alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0