Chicken and rice och Bettan!

Bettan
 
Först till geckoödlan Bettan, ni kan aldrig gissa vad jag möte henne och samma reaktion som jag fick, fick även Tommy när han träffade på henne. Ops och ett ryck gjorde vi båda två fast vid olika tillfällen. Jag först och när jag tömde frysen, så låg det något inne i ena hörnet och jag stoppade in handen och rykte till. Tömde frysen men lämnade kvar Bettan där, stelfrusen och död och sa till Tommy titta vad jag gjort idag med frysen, han öppnar och se den på direkten och gör samma ryck som jag.
Inte precis vad man väntar sig där. Kan tänka mig att medans man öppnar dörren, tar båda händerna och ska sätta in vatten till iskuber att den smitit in.
Den har legat där ända sedan i torsdags förra veckan i en plastpåse för jag ville fotografera den, idag fanns det tid för detta och blir dagens bild på bloggen.
 
 
Har varit ett ständigt farewell dinner många kvällar och igår ville vi bara vara hemma, packa och se på svt play några serie som vi följer. Hunted och The Paradise. KAN REKOMMENDERAS!
Laga mat hemma när man inte har så mycket i kylen och ändå skulle ner och handla lite smågrejer i byn, så varför inte äta på byn (Potong Pasir) också och något som säkert Tommy ätit hur många gånger som helst när han är ute och äter med singaporianer på food court, men som jag aldrig ätit här faktiskt. Chicken and rice och när jag så det så var Tommy på direkten och köpte en omgång för 2:80 SGD. Smakar inte mycket, men en hyfsad portion för det priset, tänker på kycklingbitarna.
 
Vi köpte ett hänglås, som vi ska sätta fast och låsa någonstans i Singapore ikväll och sedan slänga nycklarna i Singaporefloden. Finns inte någon sådan plats i Singapore, vad jag vet som det finns i Paris, Rom, Jönköping, Stockholm etc etc. Love lucks kallas det, och vi tänkte att det kunde vara en trevlig avslutning på vårat äventyr här i Singapore, skulle haft med ett hänglås till Rawa, men det får vi ta nästa gång istället. Vi ska sikta in oss på någon bro och varför inte Anderson Bridge om vi nu hittar något lämpligt att låsa fast det i.
 
Ha en bra tossda' alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0