Allt kan hända!

Bild lånad från Mark Webbers facebooksida.
 
Oj, vilket spännande F1-race det var igår och som rubriken så kan allt hända. Silverstone i England var det som höll i dramat. I lördags så tänkte jag efter kvalet att, gör inget om jag inte ser loppet för Alonso och även Kimi låg så långt efter så det skulle inte bli något hopp om bra placering i söndagens lopp. Vid frukost så tänkte jag att hur kan jag tänka så, har ju hänt många gånger att det inte blir som man tänkt sig, så jag skickade en fråga till Lena om jag kunde komma och titta på F1. Vilken tur för det var ett av de mest spännande race på länge.
Både Lena och Jag blev glada med slutresultatet även om Webber eller Alonso inte vann, men de kom på prispallen trots dåliga starter för dem båda.
 
Klockan är nu 6:30 och det är måndag morgon och temperaturen ute är bara 10 grader, men sol. Tror jag väntar lite med att gå ut och gå morgonrundan till temperaturen har stigit några grader till.
Måndag morgon och man har Sverigesemester, men ändå känns det som en vanlig arbetsvecka. Blir så när man är själv hemma. Har en "att göra lista" för dagen och även för veckan som ska göras innan jag åker till Singapore på lördag.
 
Ha en bra start på veckan alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0