5 år i Singapore!

 
Igår var det 5 år sedan vi landade i Singapore och det känns ju lite speciellt när det också är nedräkning för hemflyttning, och idag 14 dagar innan vi flyttar hem. Många skriver och frågar om det är med blandade känslor etc etc. Känns som 5 år, då är man färdig med Singapore och känns inte alls vemodigt att lämna. Många som vi är ju bara 2-3 år i Singapore, och då kan jag tänka mig att man inte är riktigt färdig. 4 år är nog den perfekta tiden att vara här. Visst kommer Singapore finnas i våra hjärtan som varit vårat hemland i 5 år. Det bästa med Singapore är att vi fått lära känna nya människor och det betyder att vi fått nya vänner.
 
 
Tommy var på avskedslunch igår med sina kollegor på Wearnes. Fin tavla fick han i present bland annat.
 
 
Fredag och TGIF, och idag ska det bli en TGIF-middag hemma på Blossoms.
Nästa fredag ska lägenheten flyttstädas och på lördagen inspekteras, så då blir det ingen TGIF-middag hemma och den andra fredagen blir det TGIF-middag på Changi Airport, så ni förstår att det är the last TGIF-dinner at Blossoms.
Tidigare i veckan som kommer, så kommer flyttfirman och packar på onsdagen och ta med det som ska åka med båt till Göteborg, torsdagen får vi väl se till att allt annat plockas bort som inte ska vara kvar. Så nu gäller det att packa det som ska med i resväskan den 27 juli, inhandla det som ska med båten innan den 17 juli. Stressiga dagar som kommer och mycket att plocka med, gäller att fylla alla hålrum ;).
 
Ha en mysig TGIF alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Vilken rolig tavla :)

Svar: Japp, men de kunde inte räkna rätt, 1826 dagar ska det vara ;)!
Annelie och Tommy Sandberg

2013-07-12 @ 10:39:23
Postat av: Freedomtravel

Fem år är riktigt lång tid! Förstår att ni måste ha så mycket erfarenheter och upplevelser med er. Det kommer säkert bli annorlunda att flytta tillbaka till Sverige, med det är ju alltid svårt att föreställa sig i förväg hur en sån sak ska upplevas.

Svar: Nu kommer vi bli kallas hemvändare, och när man googlar och läser om hemvändare verkar det inte så muntert. Tommy söker jobb, så det ska bli spännande och se om det stämmer som man kan läsa.Skickar med en länk om hemvändare, intressant läsning!
http://www.jusektidningen.se/Jusektidningen/Nyheter/Tema1/Ovalkomna-hemvandare/

Kram
Annelie och Tommy Sandberg

2013-07-12 @ 12:32:37
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Ellinor

Fem år är å ena sidan en väldigt lång tid men går samtidigt väldigt fort. Nu stundar nya äventyr!
Önskar er en fin helg.
Kram

Svar: Ja nu blir vi hemvändare efter 5 år, och räknas faktiskt också så invandrare, enda skillnaden är att vi har svenskt namn, svenska släktingar och talar svenska.Kram och önskar dig också en fin helg.
Annelie och Tommy Sandberg

2013-07-12 @ 12:42:23
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0