Vad gör ni denna långhelg?

Bebbens kläder och även till Leia, alltså några syskonkläder.
 
Så var det vardag igen. Man blir allt lite veckovild när man är borta en vecka och sedan landar en måndagseftermiddag igen i Singan. Igår tog jag det lugnt hemma och vilade, så idag känner jag mig bättre.
Idag är det ju onsdag, och för er hemma i Sverige är det många som jobbar halvdag idag och sedan väntar många dagars ledighet, eftersom det är klämdag på fredag. Här i Singapore är det vardag hela veckan, och ingen helgdagsafton ikväll.
 
Vad ska ni hitta på, alla bloggläsare under denna långhelg?
Vad står på menyn i helgen?
 
Igår plockade jag fram något ur frysen och lagade till kvällsmat, fryst lax som blev till viltlax. Idag måste jag åka och handla, även om jag helst skulle bara vilja vara hemma med min röda näsa. Få ta en dos nässpray mot rinnande näsa, pudra näsan och ta en tur till supermarket. Finns visa basgrejer som måste inhandlas, helt enkelt.
 
Trevlig helg och ha en bra onsdag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag är "bara" ledig i eftermiddag och i morgon. Tillbaka på jobbet igen på fredag. Hade precis liksom de flesta andra tänkt att vara ledig men då jag inte hade några speciella planer spar jag den semesterdagen till någonting bättre ;)
Skall dock bli härligt med lite extra ledighet så här mitt i veckan.
Önskar er en fin helg även om ni inte är lediga!
Kram

2013-05-08 @ 10:40:11
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0