TGIF!

 
En tur ut till landet och mys med Leia och Angelica stod på fredagens program. Vädret var det bästa än så länge under denna veckan. Temperaturen kanske var uppe i 15 grader i skuggan. Lek ute i trädgården, där det sparkades boll, klipptes gräs och plockades både tussingar och vitsippor.
 
 
AW med Lena och Per-Åke, var kvällens aktivitet. Snacka om kontraster om man jämför med Brewerkz vid Singaporefloden och Saltkråkan som ligger i hamnen i Vättern, platsen som kallas Piren. Visserligen värmde solen lite, men det var iskalla vindar som tog överhand. Det var mycket varmare ute på landet, än vid vår stora sjö, som kylde rejält. Mysigt var det även om man var iskall om händerna.
Tack Lena och Per-Åke för en trevlig kväll!
 
 
Nu är det dags för mig att börja packa för Singapore, i skrivande stund så är det exakt 48 timmar tills jag landar i Singapore. Då är det shorts som gäller igen och linne, något som jag inte ens hade med i packningen, frågan är om det kommer att behövas shorts om en månad eller kyler från Vättern forfarande.
 
Nä, dags att checka läget och packa, för ikväll är det fest för Ingela och jag ska vara där lite tidigare och hjälpa till med dukningen. Imorgon blir det bara att gå upp och äta frukost och sedan börja resan vid lunchtid mot värmen.
Ska väl hinna med en uppdatering på bloggen också, innan jag drar till värmen och Pompan ♥!
 
Ha en underbar lördag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0