Polestar på besök!

Foto på Polestar-broschyr.
 

Polestar Performance ger din Volvo mer prestanda och optimerar effekten och vridmomentet i din Volvo. Det gör bilen piggare och roligare att köra och det ökar säkerheten i situationer där du behöver extra prestanda, t.ex vid omkörningar. Allt detta utan att öka bränsleförbrukningen eller påverka din Volvos Originalgaranti.

Effektoptimeringen är utvecklad av Polestars tekniker som under 14 år optimerat Volvobilar för racingbanorna. Våra kunskaper är väl dokumenterade i resultatlistorna, 2009 blev team Polestar totalvinnare i STCC.

Vårt långa samarbete med Volvo gör det nu möjligt att erbjuda effektoptimering för din Volvo, installerad av din Volvoverkstad, med bibehållen Originalgaranti. Nu behöver ingen längre ta riskerna med ”chip-trimning” för att nå en starkare körupplevelse.

Så skriver Polestar på sin hemsida. Igår så var det familjeaktiviteter på Volvo Wearnes där Polestar hade föredrag, och man kunde köpa den där extra krämen till bilen och få det nedladdat på direkten.

Polestar slog världsrekord i antal nedladdningar, minst 43 st under bara några timmar. Då kostar en nedladdning drygt 10.000:-, omräknat i svenska kronor.

 

Bild lånad från Polestar, Instagram.
 
Polestar är också racing. STCC där Polestar har 5 bilar, och en av förarna är Carl Philip Bernadotte.
 
 
Eftersom vi alla är intresserade av motorsport och gott färsköl, så var det perfekt att avsluta lördagskvällen på Brewerkz med F1-kval tillsammans med Hans från Polestar.
 
Ha en skön söndag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0