Picknick på East Coast!

Vy från Mana Mana.
 
En picknick på East Coast blev det, för alla som undrar. Jag hade fixat en Huskvarna sallad och köpt en klassisk flaska rosévin, även en kyld flaska Perrier. Vi tog en taxi från Blossoms till East Coast och till parkeringen vid East Coast Food Village.
Mysigt att sitta där och titta ut över Malaccasundet och se alla dessa skepp, ser ut som en hel stad när mörktet kommit och båtarna tänder upp. Drygt 100 lastfartyg lastar man av och på varje dag i Singapores hamn.
 
Efter att vi ätit våran förrätt, gick vi till mysiga Mana Mana och delade på en pizza. Vill man inte sitta vid bord, kan man bli serverad nere på beachen, men då får du ta med eget sittunderlag etc. Ett alternativ om man inte vill plocka med egen picknickkorg.
 
Man kan ju förstås inte få Huskvarnasallad, som är Tommys favorit när det gäller sallad och jag gillar den också, även jag är mest förtjust i tonfisksallad.
 
Åskan mullrade både bakom oss. Över sundet och Indonesien blixtrade det rejält, men inte en droppe regn på oss.
Att få tag på en taxi hem, tänkte vi att det blir nog inte lätt, men när vi gick till parkeringen så kom det en ledig taxi, kanon!
Åkte bara några meter så kommer det klassiska tropiska åskregnet, oj vilken tur vi hade med vädret.
 
Inatt har det åskat på håll, nästan hela natten. Trots tjocka gardiner har rummet tänts upp gång på gång och man vaknar till då och då, och idag på morgonen när det var dags för gryningsrunda var åskan över Blossoms.
Då går man inte ut och går i våran park. Nu flera timmar senare regnar det fortfarande, och det är ovanligt i maj. Endast +25 grader idag och just nu, så det gäller att njuta av den temperaturen innan den stiger. Har de senaste dagarna varit extremt varmt och med denna luftfuktighet blir det klabbigt på kroppen.
 
Ha en bra tossda' alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Freedomtravel

Mysigt med picknick, och vilken härlig vy!

2013-05-16 @ 08:25:24
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0