Nedräkning!

 
Idag är det 2 månader tills vi flyttar hem till Sverige, så man kan säga att nedräkningen har börjat på riktigt. Dags att avsluta äventyret i Singapore, vända blad och börja på ett nytt kapitel. Nu kommer vi att vara hemvändare och invandrare, som ser Sverige med andra ögon, vilket vi redan gör. Den största invandrargruppen i Sverige är faktiskt hemvändarna. Det enda som skiljer oss från övriga invandrare är att vi har svenskt namn, svenskt utseende och har svenska släktingar. Studier visar att vi inuti oss har förändrats för alltid, och till en del blivit utlänningar. Ska bli spännande att komma hem och med så mycket erfarenhet i bagaget och framför allt nya vänner.
 
Innan vi flyttar hem ska vi njuta av våran planerade svenska sommarsemester, fira våran svenska nationaldag Midsommar. Sedan blir det att åka tillbaka till Singapore och njuta i några veckor, packa det sista och se till att allt man vill ta med hem, kommer med i flytten. Tänk vad mycket man samlat på sig på 5 år, ser inte mycket ut i början när man tittar, men nu när jag börjat städa och plocka i hyllorna, så blir det bara mer och mer. Just nu lägger vi allt som ska med hem i stora gästrummet, ett bra sätt att ha koll på volymen.
 
Idag är det Mors dag i Sverige och vi skickar vi en cyber mårbackapelargon till våra mammor genom bloggen, förhoppningsvis så har det kommit ett litet paket också till mammorna Astrid och Märta.
 
 
Ha en skön söndag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jag känner igen mycket av din text! Ingenting blir som förut.... förhoppningsvis blir man lite klokare av att ha vidgat sina vyer..... flera vänner och det är alltid berikande.
Mors dag,härligt att ha mammorna kvar i livet! Mårbackapelargonierna blev dom säkert glad för. Vet du att det finns vita Mårbackapelargonier? Jag köpte det i år, dom är så vackra.
Tänk att ni kommer hem....... jag hoppas att vi kan ses då! Kram

2013-05-27 @ 09:46:45
URL: http://gotart.se
Postat av: Ellinor

...och här fick jag svaret på frågan jag ställde i föregående inlägg ;)
Roligt och välkomna hem!

2013-05-30 @ 11:51:30
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0