Mother's Day!

 
Igår var det Mors dag här i Singapore, och faktiskt i de flesta länder i världen. Vill du titta på en lista vilka datum som det firas runt om i världen, klicka här!
 
Här i Singapore, slår de på stort och överallt är det hjärtan ute på stan, i träden, skyltfönster och mycket annonser om att köpa presenter, skicka blommor eller bjud på morsdagmiddag. Det var inte därför som vi var på Fullerton igår, det var för att Magnus har sin kompis i Singapore på besök och då måste man ju uppleva en Champagne brunch, lite unikt söndagsnöje för oss nordbor.
 
Ni som följer oss på bloggen, vet ju att det är Fullerton som vi går till mest. Man kan ju tycka att det blir lite tråkigt med samma samma hela tiden, men de ändrar hela tiden både på maträtterna och placeringen. Alltid är det något nytt, denna gången var det en hel avdelning med bara italienskt, mycket mera än det vanliga som brukar vara. Massor med antipastirätter. Mums! 
Man äter inte hysteriskt numera, utan tar bara av det godaste.
På dessertborden blev det färska frukter som jag valde, det är annars här som paltkoman brukar komma om man går lös på alla bakverken.
 
En taxi hem, kaffe på maten och lite vila innan det var dags för dagens race i F1 från Alonsos hemmabana i Katalonien, Spanien.
Vi blev så nöjda med gårdagens race, Alonso 1:a, Kimi 2:a och roligt att Massa kom 3:a med sin Ferrari.
Eftersom det är 6 timmars skillnad, så var det bara nattinatti när de gått imål.
 
Ha en bra start på veckan alla bloggvänner!
 
 

Kommentarer
Postat av: ingela w

Ni ser ut att ha haft en bra sittning - med placeringskort ;)
Ha en go vecka och njut!
Denna veckan blir det till att "natt-klä"
de nyplanterade blommorna, det ska nämligen gå ner till 2 grader nattetid!!!
Tjingeling
Ingela

Svar: Men det ska ju bli riktig sommarvärme mitt på dagen, är det redan järn-nätterna de brukar ju annars komma först vid skolavslutningen i början av juni.
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-13 @ 09:13:45
Postat av: Ellinor

Vilket fint firande du fick. Det verkar som sagt som om de flesta länder firade mors dag i söndags (av uppdateringar på de sociala forumen att döma i alla fall) Här i Sverige är det väl nu till helgen? Många år sedan jag firade denna dag så den har liksom fallit lite i glömska...

Svar: Mors dag i Sverige är söndagen den 26 maj!
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-14 @ 14:34:10
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0