Leia 23 månader!

 
Att fånga Leia på bild kräver sin tid, och många bilder blir det som man knäpper. Tur man har minneskort med plats ;). Sportläge är det som gäller, och roligt att titta på efteråt. Blir nästan som en film när man tittar på dem som i ett bildspel. Många olika miner och rörelser!
Idag är Leia 23 månader, vilket också betyder bara 1 månad tills hon fyller 2 år. Då har också det varit midsommar, den riktigt svenska nationaldagen och frågan är om Leia också har blivit storasyster på sin 2-årsdag.
 
Idag är det helgdagsafton här i Singapore, kändes lite konstigt när det är TGIF eller TGIT blir mera korrekt eftersom det är torsdag, och imorgon blir det sovmorgon jippi! Idag vaknade vi av att det åskade, blixt och dunder men det höll sig nere i city, så vi gick våran gryningsrunda även om det kändes lite olustigt att ge sig upp på kullen för andningyoga.
 
Imorgon ska jag ju gå på Premiär för musikalen Dirty Dancing här i Singapore med min granne Sing. Frågan är vad man ska ta på sig, klassiskt 50-tal kanske eller vad tycker ni är bästa outfit för denna kvällen?
 
 
Många kramar och pussar till Leia från Mormor och Morfar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0