Härliga fredag!

Vy från Blossoms idag vid soluppgången.
 
Då var det fredag igen, och den här känslan att man får sovmorgon imorgon infinner sig när man konstaterar att det är fredag. Några tror säkert, att när man är medföljade som jag, att man lever ett lyxhustruliv med långa sovmorgon, paraplydrinkar vid poolen är ett vanligt vardagsbestyr. Fick den uppfattningen i veckan, när jag pratade med en person från Sverige. Snacka om förutfattade meningar!
 
Idag blev det gryningsrunda som vanligt, kändes igår hela dagen att den blev inställd pga åska och regn. Regnet upphörde först vid lunchtid och gradantalet var bara runt 25 grader, så man ville nästan ta på yllesockar under hela förmiddagen.
 
Kvällen avslutades igår med att vi skjutsade ut Magnus till Changi Airport, han ska hem en sväng till Sverige på lite semester. Han kommer till ett högsommarvarmt Sverige, vilken träffsäkerhet när jag såg 10-dygnsprognosen nu på rapport.
 
När vi slog på datorn idag på morgonen, så hade Sverige precis slagit Canada i hockey och melotävlingen också precis avslutats. Såg det på alla som fortfarande var vakna på FB. Många gröna prickar var det!
Sverige måste varit delat igår, vi hade definitivt tittat på hockey.
Vad tittade du på?
 
Nu ska jag åka och handla lite go mat till TGIF-middagen ikväll, fredagsstäda och kanske gå ner till poolen och simma några längder om jag hinner innan ni vaknar hemma i Svedala och dags för lite chatt med nära och kära.
 
Ha en härlig TGIF alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Det var Hockey här hemma, mycket spännande på slutet:)

Svar: Bra val ;)!
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-17 @ 09:06:24
Postat av: Astrid och Ingvar

Här va det också hockey

Svar: Bra val ;)!
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-17 @ 11:05:12
Postat av: Heléne

Hockey här också! När den spännande matchen var slut var det lagom att knäppa över till kanal 1 och spana in vilka eländes låtar som hade gått vidare, deprimerande är ordet!

Svar: Bra val ;)! Kan bra hålla med dig om låtarna, igår kväll istället för spotify så hade vi på semifinalerna som bakgrundsmusik, vilka dåliga låtar, bäst var musiken i mellanakterna ;).
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-17 @ 15:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0