Grattis Sverige och Magda!

 
Man får säga GRATTIS till både hockeykillarna och Magdalena. Vilken start på veckan det blev här i Singapore. Uppe hur tidigt som helst, fast vi gick ju till sängs redan vid 20-tiden här i Singapore, så det blev drygt 5 timmars sömn innan Mästarnas mästare börjde, som sedan övergick till hockey. Men oj oj oj vad mycket reklam det är på 4:an. Av att läsa på twitter så märkte jag att de inte var samma reklam på TV som på webben. Visa din makt och bojkotta TV4, och sedan de som gör reklam i programmet. Tänker på nästa stora sporthändelse. Vinter OS 2014, som MTG VIASAT har beslag på och även sommar OS 2016. Då blir det TV3, TV6, TV8 och TV10, och reklam igen i mängder. :(
SVT gör ju så mycket bättre TV och Sport TV!
 
 
Söndagen blev en lång skön söndag trots tidigt sänggående. Fixa och ordna hemma, lite poolhäng och sedan en tur ner till Chinatown och titta på alla turister som trängs på de små gågatorna. Blev faktiskt några små inköp även för våran del. Påvägen hem stannar vi till för kvällsmat på TFS.
 
 
Kycklinglever paté tog jag till förrätt och kolla in på bilden till höger, vad som fastnade när jag plåtade.
En fluga, visst såg jag flugan hela tiden som surrade omkring, för det är ganska ovanligt med flugor i Singapore. Dröjde inte lång stund efter bilden var tagen, som Tommy fångde den i handen, och sedan vet ni ju vad som hände ;). Uppmärksam FB-vän såg och kommenterade på direkten!
 
Efter middagen tog vi taxi hem. När vi kommer upp i lägenheten så säger Tommy, min Iphone har jag glömt. Vi ringer på den, men inget svar. Vi ringer till TFS, men där bara telefonsvarare. Ringer igen till Iphonen, men inget svar. Tommy går ner till vakten, eftersom de skriver upp alla bilnummer som åker in på Blossoms. 
 
Så här skriver Tommy på FB igår;
"Dagens Solsken! Glömde min Iphone i taxin, ringer i förtvilana på den men inget svar tänker att det var den men så lever vi i Singapoire ner till vakten de skriver upp alla bilar som kommer in och när vi står där och dividerar om vad det var för bil, då kommer en röd taxi och tutar han har min Iphone i handen, varför svarade du inte frågade jag.
Jag vet inte hur man svara, säger han jag tryckte överallt men det funkade inte.
Jag fick min lur tillbaka, hade inte hänt någonstans i världen än i Singapore eller hur?"
 
Några kommentarer som Tommy fått på FB:
Jonas Hagström: Underbart! Syrran glömde ju plånboken, samma där att han hade kört runt & letat efter henne:) Caning works...
Rolf Gustaf Steen: Hände mig också i Singapore. Taxichauffören svarade och kom tillbaka med telefonen som låg i baksätet. Gissa om jag var tacksam! Love Singapore.
Per-Åke Ekström: Känner igen det där med ärliga taxichaufförer i Singapore.
Jan-Erik Andersson: Det har hänt några gånger på Jannes Hembageri. (tydligen också i Söderköping)
 
Någon mera som har en solskenshistoria att berätta om ärliga människor?
 
Ha en bra start på veckan alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0