Dirty Dancing och Iron Man 3!

 
Förfest på Mana Mana East Coast innan det skulle bli musikal och bio. Eftersom Tommy skulle agera chaufför, så kan man ju ta ut svängarna lite och åka ända bort till Mana Mana och äta middag samtidigt som vi njuter av den annorlunda havsutsikten som är så speciel här i Singapore.
På mindre än 20 minuter så är man sedan med bilen vid Marina Bay Sands och bara för Sing och mig att gå till teatern.
 
 
Min snälla granne Sing bjöd mig, och det var de bästa biljetterna, och eftersom det även var premiär så ingick det även Champagne. Dirty Dancing var i två akter och tillsammans med paus, höll det på i 2,5 tim.
Sing som är insat i dans och balett, tyckte att den var så där och jag får hålla med. (Dottern är ju duktig balettdansös, som till och med dansat för Prins Charlies på hans 60-årsdag).
Det kändes lite långt, man tittade på klockan och när det blev paus och halvtid tänkte man, oj oj oj.
Slutklämmen var väl bäst, och så sjöng en kille bra också någon låt. Två stjärnor bli betyget.
 
 
Tommy var på Iron Man 3 nere på VivoCity, och han var nöjd med filmen, väl värd att se. Ingen Anneliefilm konstaterade  Tommy och det var därför som vi kom på denna lösningen.
Jätteskönt att ha egen privatchaufför idag, för taxikön vid Marina Bay Sands var 100 meter lång vid 23-tiden och då var det gott att sätta sig i Volvon och vara hemma på Blossoms efter bara en liten stund.
 
Idag blev det sovmorgon igen, och nu har vi en hel lördag framför oss. Lite inköp från inköpslistan står på programmet, en god lunch någonstans på stan och ikväll blir det att njuta och minnas hur det känns att åka på Monacos gator, genom F1-kval direkt från Monaco. Perfekt kvällsnöje och efter det kanske det blir en bra film.
 
Ha en bra lördag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0