Båt eller flyg, det är frågan idag!

 
Har lånat ut min Canon både igår och idag till Tommy som ska ta några närbilder på någon bil.
Så jag tar några blommor från Esplanaden i Huskvarna, när jag var hemma senast iatället för några vanliga orkidéer från Singapore ;).
 
Idag blir det en intensiv dag igen, ska på förmiddagen till sömmerskan, sedan blir det en sväng till skönhetssalongen och fixa till händer och fötter för sommaren i Sverige. Finns också lite på inköpslistan som måste köpas i dessa kvarter.
Imorgon eftermiddag ska det komma någon från flyttfirman och kollar hur mycket som vi ska ta med hem, så det gäller att ha lite kläm på detta och tror att jag nästan har det. För igår fick jag till det ganska bra med packningen. Mycket att tänka på i dessa tider! Vad som ska med i min resväska nu på söndag, vad som ska lämnas kvar och åka med i resväskan i slutet av juli och sedan vad som ska med i Tommys resväska den 14 juni och likaså vad som ska med i hans resväska den 26 juli. Här gäller det att tänka och planera. Det är vilka kläder och skor som ska gå med båt eller med flyg som är frågan.
 
Ha en skön tisdag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

God morgon! 17 grader i dag, ser ut som om det blir en fin dag. Dagen blev ännu bättre när jag ser dina blommor för dagen.Dom är så vackra! Hoppas att din dag varit skön.Kram

Svar: Tack Kerstin för kommentaren och så härligt att mina blommor kunde göra din dag ännu bättre!Kram
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-28 @ 08:53:51
URL: http://gotart.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0