Atjo atjo atjo prosit!

Ranunkel från Esplanaden i Huskvarna
 
Tillbaka i värmen igen, men med i packning följde några förkylningsvirus. Slog till redan innan, vaknade på söndagsmorgonen av ett evigt nyssande. Glömde köpa med mig näsdroppar på Landvetter, för lock slog det i öronen på flyget till Frankfurt rejält, och nästäppa som följd med rethosta. Sökte efter apotek på flygplatsen, men inte fanns det något sådant.
Så nu sitter jag här lomhörd, med huvudvärk och säger atjo atjo atjo prosit hela tiden. Näsdroppar har jag här, så jag är inte igendabbad totalt, bara lite.
Flygresan, gick kanonbra. Planet hade inte många passagegare, och med en A380-800, världens största passagegarplan, så fanns det gott om plats kan jag säga, om man ville ligga raklång, så var det bara att välja 4 stolar i mitten.
Jag satt i främre delen av planet, endast 10 rader i den sektionen och 4 personal som sköte servicen, och det bjöds på champagne för dem som ville. Kändes som man nästan reste första klass ;).
Planet landade dessutom 30 minuter före utsatt tid, och då hade vi också snurrar runt  Singapore i 30 minuter innan. Väskan fick jag också snabbt, så jag var ute genom glasdörrarna innan planet skulle landat. Fick sitta och vänta på Tommy en stund ;)!
 
Trots att jag knappast sov något på planet, bara för att jag skulle slippa jetlag, så har jag trots det inte sovit många timmar i natt, kunde inte ens somna och sova några timmar som man annars brukar göra och sedan vakna efter 2 timmar och vara klarvaken.
Vila är ju den bästa medicin mot förkylning, så jag får lägga mig och vila lite nu, pannan känns ganska tungt nu efter lite skrivande på bloggen.
 
Ha en bra tisdag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Krya på dig! Kram

Svar: Tack Lovisa, och idag känner jag mig bättre!
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-07 @ 07:27:37
Postat av: ingela w

Lät inget vidare med en extra förkylning. Krya på dig syrran <3
Hoppas det går över snart och vardagen infinner sig ;)
Tusen Tack för allt du gjorde här hemma och att du va med på festen <3 <3 <3
Kram från din syster yster
Ingela w

Svar: Känner mig bättre idag.Inget att tacka för, var ju även roligt för mig att få träffa er alla och vara med på din fest.
Kram från syster yster!
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-07 @ 17:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0