Afternoon tea at Blossoms!

 
Afternoon tea på Blossoms är ovanligt, och det förstår alla som känner mig lite mera. Jag avskyr te ända sedan barnsbenen. Men, men tiden har sin gång och för första gången har jag smakat ett te som passar mig, och det har inte direkt den där äckliga telukten och smaken som jag avskyr. Ginger eller ingefära tar överhand, och ingefära är en favorit. Här är det smak av färsk ingefära och citronsmaken kommer inte fram alls.
 
När jag var på manikyr och pedikyr sist, så bjuder de på kaffe eller te och helt plötsligt sa jag tea please. De räknade upp massa med olika smaker och jag valde lemon, och hörde inte alls att de sa Ginger. Tror faktiskt att de bara sa Lemon.
 
Vilken överraskning det blev när jag sippade på teet. Letade efter detta i Sverige i affärerna men hittade inte detta. Sökte på nätet på Twinings Sverige, men där såg jag att det inte fanns i deras sortiment i Sverige. Igår inhandlade jag detta här i Singapore, när jag var och handlade mat.
Passade perfekt i går eftermiddag, när man är lite förkyld.
 
Nu ska jag ut och köpa en present till ♥ som fyller år imorgon!
 
Ha en bra tossda' alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Idag skulle jag inte kunna leva utan mitt te, men det var faktiskt ganska sent som jag började dricka det. Måste ha varit i 14/15-års ålder, strax innan jag skulle på språkresa till England.
Dock har jag fortfarande svårt för påsteer då jag tycker att de smakar diskmedel/syntetiskt. Nej, löste skall det vara :)
Kram

2013-05-10 @ 07:49:06
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: ingela

Friggs har denna kombination hemma här - citron ingefära.
Testa kan inte skilja så mycket ;)
Det får nog bli en Te-testa runda när du kommer hem!
kram Ingela

Svar: Har testat Friggs när jag var hemma nu, men inte alls detsamma.Har lagt några och skickat med snigelposten idag, så får du testa.
Kram Syrran
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-13 @ 09:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0