Oscar 2 veckor!

 
Idag är Oscar 2 veckor. Äter och sover är hans melodi, vilket betyder att han är nöjd och småler i sömnen.
Igår var vi en sväng förbi Mellomgården, innan jag skjutsade Tommy till Landvetter. Swebus passade inte denna gången med flygtiderna, att försöka komma med flyget när det hänger på håret är stressigt.
Visserligen fick Tommy snabba på i Amsterdam, för att komma med flighten. Har själv åkt den flighten när det är endast 50 minuter i transfertid, är då också flighten försenad från Göteborg och landar i Amsterdam så man får åka buss in till terminalen, då är det stressigt kan jag lova. Vill inte vara med om det en gång till, när de ropar upp mitt namn i högtalaren att det är tid att gå ombord.
Tommy skickade sms igår att det var lugnt och att han hade gott om tid och fick till och med vänta på att gå ombord.
 
Just nu när jag skriver detta, så landar Tommy i Singapore ser jag på Changi Airports hemsida, 15:20.
Då är han tillbaka i värmen igen, och om exakt 1 vecka är jag också tillbaka i värmen för här i Sverige verkar det inte som det blir någon värme denna veckan. Nu väntar vi på att värmen kommer i augusti istället till Sverige. Tror nog att vi få ta med oss värmen från Singapore i resväskan om det ska bli någon sommarvärme i Sverige.
 
Fotograf: Angelica - Syskonkärlek
 
Tommy vid Landvetter.
 
Ha en skön söndag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Kian

Ta för sjutton med er lite värme. Sitter med raggsockorna på!

Svar: Har själv på mig raggsockar och nu när Tommy är tillbaka i Singan, och man inte kan stoppa in fötterna under Tommys täcke i sängen får raggsockarna sitta på även på natten.Kram
Annelie och Tommy Sandberg

2013-06-30 @ 20:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0