Dagens möte - Johanna, Lena och Alf!

Pion från Johanna.
 
Idag har jag haft besök på Rosenborgsgatan både till lunch och middag och på eftermiddagen träffade jag Alf på Esplanaden. Träffade och träffade, jag satt ner på de härliga solsofforna och njöt av solen en stund på Alf Henrikssonplatsen och då står ju Alf där mitt framför mig. Tidigare hade Johanna varit hos mig och ätit lunch och skvallrat lite, och sedan fanns det tid över för en promenad och lite relax innan Lena skulle komma på kvällen för mera mys och lite skvaller om allt mellan himmel och jord. Tiden går fort när man har sällskap och dags att skriva lite på bloggen innan jag säger nattinatti.
Imorgon bitti kommer Leia och Angelica på frukost, så då gäller det att vara uppe i ottan och ingen sovmorgon. Nu är det nedräkning också för att Tommy ska komma på lördag och när jag vaknar så är det ju redan torsdag eftermiddag i Singapore. Så imorgon får jag inte glömma att skriva en checklista, så att allt som jag vill ska med hem kommer med hem till Sverige på lördag i Tommys resväska.
 
Alf Henrikssonplatsen, Esplanaden Huskvarna
 
Dagens dukning både till lunch och kvällen.
 
Lena hade med underbart goda svenska jordgubbar, finns inga andra jordgubbar som smakar så gott som de svenska. Tänker på vad Amerikaner har för referens på hur en jordgubbe ska smaka, inget alls helt enkelt.
 
Nä, dags att ladda batterierna och spännande om det ska börja regna inatt som de sagt på SMHI. Men någon åska får jag väl inte njuta av och skulle det åska blir det väl bara några mesiga smällar och några blixtrar då och då ;).
 
Ha en bra torsdag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0