Hopp och lek och gräsklippning!

 
I väntan på att pappa Mikael ska komma och hämta Leia, för att sedan åka och hämta mamma Angelica och lillebror Oscar på förlossningen så var det hopp och lek som gällde efter frukosten. Oj, vad roligt att springa i den lilla backen på gården, men för Leia måste det varit en brant backe. Att klättra upp på stenen och sedan slänga sig i morfars famn var populärt. Mer moffa vad Leias ord direkt efter!
Att de skulle åka till förlossningen beror på att det födds så många barn just nu, och från i fredags så ska det beräknas föddas 200 barn fram till sista juni på sjukhuset i Jönköping Ryhov enligt källor från förlossningen.
Angelica och lille Oscar stannade 12 timmar innan de åkte hem till Mellomgården. Skillnad mot när jag födde Angelica, då låg jag på BB fredag till fredag.
 
 
Mera moffa!
 
 
Efter att Mikael och Leia åkt, drog vi till vårat torp i Fagerhult och dags att slita med gräsmattan, rensa ogräs och få ditt vattenpumpen. Ibland kom solen och sedan regn, det var helt enkelt blandad väderlek.
Gräsmattan blev slagen, men när vi skulle räfsa upp allt gräs efter som det var alldeles för långt från början tilltog regnet. Då kände vi att det får ligga och torka till lite tills vi kommer upp i veckan och förbereder för midsommar.
 
 
Blev en lugn och skön hemmakväll med en god middag med en flaska rött på Rosenborgsgatan som avslutades med fotboll Italien-Mexiko innan det var dags att ladda batterierna.
 
Idag är det ett besök på skattemyndigheter som gäller, och några andra besök men det bästa besöket av dem alla blir senare i eftermiddag. Som ni förstår så ska vi ut till Mellomgården och lukta på lille Oscar.
Just nu sjuder en äkta Bolognes på spisen, som ska bli en lasagne till kvällen på Mellomgården.
 
Tur att vi inte befinner oss i Singapore just nu, för där är PSI över 100 och om man ska gå ut måste man ha mask.
Det har vi aldrig varit med om under våran tid där. Magnus säger att det är förjävligt och luktar brandrök som tusan. Det svider i hals och ögon när man är ute. Svedjebruksrök från Indonesien.
Här kan du läsa vad de skriver i Singapore. Klicka här!
 
Ha en bra måndag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: maria at inredningsvis

Skönt intressant inlägg och härliga bilder:)

Om du vill ha ett gott recept kan du kolla in min blogg:)

Ha en härlig vecka

LOVE Maria från inredningsvis.se

2013-06-23 @ 13:41:42
URL: http://inredningsvis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0