Glömde älgen!

 
Glömde berätta igår på bloggen att vi såg en älg när vi åkte från Mellomgården i tisdags.
Vinden låg rätt, så jag kunde gå ut ur bilen och fotografera. Den till och med ställde upp bredsidan och hade jag haft ett skjutvapen så hade den varit död nu. När jag stod där och sköt av med kameran och hade sökpunkterna och korset precis där hjärtat och lungorna är, tänkte jag PANG.
 
Oj, vad det regnade igår men det satte inte stopp för våran morgonrunda. Kan säga att det regnade inte så mycket när vi började, kändes mera som när man går igenom ett moln på hög höjd, men mot slutet av rundan var det light rain som vi säger i Singapore.
 
Eftermiddagen åkte vi runt på olika ställen och kollade på tapeter och golv, känns som om vi behöver pifffa till det lite på väggar och golv hemma. En ny soffa är det också dags för, så besök i möbelaffär blev det också. Hittade faktiskt ganska direkt vad vi sökte, både Tommy och jag gillade samma soffa, och det är ett bra tecken.
Vad det gäller tapeter och golv så finns det ju en djungel att välja i och kommer inte att bli lätt.
 
Skulle du inte bli nöjd med tapeten och färgen, är det ju inte så svårt att byta om det bara gäller en fondvägg, men när man bestämmer nytt golv kan man ju inte byta bara så där.
 
Mera om detta blir det i augusti kan jag lova när vi flyttat hem. Nu har vi lite att fundera på i Singapore hur vi vill ha det. Broschyrer i mängder att bläddra i ligger idag på köksbordet.
Kanske ni till och med få vara med och tycka till vilka tapeter vi ska välja och golv, om vi kommer till Aftonbladet eller Expressen syndromet ;).
 
Idag hoppas vi att det inte kommer mera regn, utan att vi kan åka till Fagerhult och klippa gräset.
Ikväll ska vi till Lena och Per-Åke. Blir nog en hel del prat om minnen från Singapore som vi har tillsammans, och prat om våra barnbarn. Så är det när man är mormor och morfar, och som Lena och Per-Åke som både är farmor och farfar och mormor och morfar.
 
Ha en bra tossda' alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0