Glass i stora lass!


Åh, så mysigt vi haft Leia och jag. Mys idag på morgonen när hon kommer in och lägger sig i min säng och vi myser länge innan vi går upp och äter frukost. Havregrynsgröt, mjölk och äppelmos med kanel, sedan blir det löskokt ägg, blodapelsinjos och några kalla goda köttbullar.
Idag blev det söndagsmiddag för hela familjen Jalkstam på Rosenborgsgatan och till dessert fick Leia jordgubbsglass och så här glad är hon, klappar händer mellan varje sked med glass.
 
 
Det är ganska varmt idag, men det är verkligen växlande väder, rätt som det är så regnar det sedan lyser solen och regn igen. Nu skulle man kunna gå ut och gå en kvällspromenad, men just nu följer jag F1-Live från Singapore via videosamtal med skype. Gäller att komma med lösningar och tänka utanför boxen. Lysande idé det här, man hör precis vad de säger kommentatorerna och ser bra, är bara texten som är lite svår att se. Men jag har ju en egen rappotör om jag missar något eller jag ska kolla extra noga så hojtar Pompan till.
1000 mil fågelvägen men det känns ändå som vi sitter tillsammans och ser detta, bara att vi inte kan röra vid varandra.
 
 
Ha en bra måndag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vilken mysig start på dagen! Måste vara underbart både för er och Leia (och alla andra också så klart) att ha er så nära igen!

Svar: Japp, det är det man saknat när man är i Singapore, nära och kära!Kram
Annelie och Tommy Sandberg

2013-06-10 @ 13:09:59
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0