Frukost med Leia och Angelica!

 
Äntligen tid för nytt inlägg *). Har varit fullt upp sedan jag landade i Sverige igår vid lunchtid, missade bussen till Jönköping med 5 minuter på Landvetter, så det blev att sitta och vänta på nästa buss i 2,5 timma.
Kvällsmat hos mamma och pappa fick min syster Ingela och jag, sedan var det lite att fixa (handla frukost) se Borgen och efter det var det nattinatti. Sov ända till klockan 5 idag på morgonen, då var det dags att starta upp dagen med ett varmt gott bad innan jag började packa upp. Efter det var det dags att duka upp för frukost för jag skulle få finbesök av Leia och Angelica redan innan klockan 8.
Vad längtar man efter för frukost, jo nybakad bergis med vallmofrö på, Lulles bredbara leverpastej och snabbsaltad gurka och blodapelsinjos, svenska ekologiska ägg förstås också. Mmmm sa Leia om frukosten.
Efter frukosten blev det morgonrunda ner till änderna och matade med några brödbitar från bergisen. Lite närgångna var de allt, en and nöp till Leias lilla hand när den skulle ta brödbiten. Dumma and!
 
Leverpastej är gott tycker Leia också.
 
Nu är det tisdag kväll och har varit fullt upp idag också, precis plockat ihop alla leksakerna som låg på golvet.
Träbitar i olika former som ska ligga i en låda, gäller att lägga bitarna rätt för att få i alla och jag lyckades tillslut. Hjärngympa ;)!
Imorgon står storstädning på schemat och tvättstugan, så det är dags att säga nattinatti. Tänk att man kan så snabbt komma in i svensk tid, hoppas att man inte vaknar efter några timmar av jetlag utan att jag sover lika bra inatt som igår natt. Att man vaknar klockan 5 känns normalt, det är ju ljust här då, så det är ju helt naturligt.
 
*) Att det inte blev något inlägg igår, gick inte att ladda tre kontant bredband online, error hela tiden. Så jag la ner det projektet igår efter 20 försök. Men idag på förmiddagen funkade det igen, men då var ju Leia här och inte tid för att sitta vid datorn och blogga.
 
Sov gott Europa och Ha en bra dag ni som nyss vaknat i Asien!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0