Fläkt Woods bastutjejer!

Fish and chips
 
Var några år sedan vi badade bastu, numera går vi ut och äter något gott och skvallra om allt mellan himmel och jord. Att kunna sitta ute och äta i flipflop och inte ens en tröja på hela kvällen minns jag inte när det hände sist.
Lisa hade bokat ett ställe som jag aldrig varit på tidigare, som ligger i tändsticksområdet och är en fisk- och skaldjursrestuarang Pescadores som jag verkligen kan rekommendera. Säkrast är att boka bord, eftersom det är populärt.
 
I Singapore så är man jättetrött vid 22-tiden, men så här vid midsommartid i Sverige så är det så svårt att gå och lägga sig och man är ju inte ens trött. Mörkret gör så mycket och melatoninet (sömnhormonet) som börjar produceras när det blir mörkt känns verkligen av när solen varit nere, och inget att undra att man är trött redan efter eftermiddagskaffet vid vintertid här i Norden.
 
Här behöver man ju ingen wake up light, här händer det naturligt att man vaknar naturligt och här behövs det verkligen ingen väckarklocka om man nu inte är bagare och ska gå upp vid 2-tiden för att fixa degar.
Nu ska jag se sporten på svt och försöka bli lite trött framför TV:n.
 
Ha en bra dag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Nena

Harligt, saknar Sverige nu och hade garna akt hem en runda for att kanna av svensk varme och se ljuset. Maste se till att boka vid denna tid nasta ar:)
Halsingar fran Italien :))
Nena

Svar: Tack för hälsningen från underbara Italien.Låter som en lång längtan innan du kommer till Sverige ;).
Annelie
Annelie och Tommy Sandberg

2013-06-12 @ 23:45:42
URL: http://paradiserecipe.com/?lang=se
Postat av: Lovisa

Åh deras fish and chips är så god!! Särskilt aiolin:)

Svar: Jättegod är den, men jag har ätit godare. Själva frityrsmeten runt fisken var inte den klassiska fish and chips smaken, saknade den. Men som du skriver så var aiolin kanongod och även potatisklyftorna och även fisken var god, men för mina 5 poäng saknades den klassiska frityrsmeten.Kram
Annelie och Tommy Sandberg

2013-06-13 @ 21:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0