Fagerhult och Hunared!

 
 
Från öst till väst men fortfarande i Småland, så firade jag nationaldagen. Blev en hel del åkande med bilen denna nationaldag (14 mil). Började dagen med Fagerhult och den svensk sommar visade precis så som man tänker att svensk sommar ska vara när den är som bäst. Fagerhult doftade syren, men nästan på gränsen till överblommade. och det kommer knappast att finnas några kvar till skolavslutningen nästa vecka. Tror att man uppskattar Sverige och naturen mycket mera nu när man varit i Asien, känns så när man ser allt och uppskattar svenska naturen ändå mera. Sverige och svensk sommar är vackert, även de andra årstiderna men för mig är svensk sommar bäst. Heléne och Anders bjöd på jättegod lunch varmrökt lax med svensk färskpotatis och romsås. Kändes lång väg att det luktade rökt fisk, trodde nästan man var i Hjo nere vid hamnen, men det kom från deras Weber.
Förmiddag och lunch i Fagerhult, sedan styrde jag bilen till andra sidan Vättern för mys med Leia. Mycket spring i hennes ben och bollen är en favorit, känns som fotboll kommer att vara hennes favoritsport.
 
Klänning och solhatt inköpta i Singapore, passar perfekt denna soliga dag.
 
 
Omvänd ordning, avslutar med bilder från förmiddagen och torpet i Fagerhult. 
.
Torpet från baksidan
 
Vy från köksfönstret
 
 
Tänk att man måste åka ända till Sverige för att få lite solbränna, speciellt på vänsterarmen. Jag är inte bränd, så lite grund har jag ju annars hade jag nog haft solfrossa just nu, men det syns att det varit en solig dag idag, och att jag haft bilrutan nervirad eftersom det inte är någon AC i bilen. Klassisk lastbilschaffissolbränna!
 
Ha en bra TGIF alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Härliga bilder! :)

2013-06-09 @ 10:25:29
URL: http://Smiilewideeveryday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0