Sju sorters kakor i Volvolandet!

 
Sju sorters kakor blev det i Fagerhult hos Heléne och Anders, där de stod för kaffet och min mamma och pappa för kakor och bullar. Vi hade verkligen prickat in rätt dag för detta kafferep, blå himmel med vita moln till tussar som seglar förbi. Precis lagom temperatur. Att dricka kaffe ute med dessa tillbehör gör att det smakar extra gott. Visst är det så att fika smakar extra gott ute?
 
 
Vackra blommor från Heléne och Anders blomland i Fagerhult, och speciellt med macro blir blommorna något alldeles extra på bild.
 
 
Så har vi blivit med bil igen, och självklart en Volvo. När man landar i Sverige och ser alla volvobilar så förstår man att man befinner sig i Volvolandet på riktigt ;).
 
Kvällsmacka uppe hos syrran Ingela och Kigge.
 
Kigge städade bilen invändigt åt mig, tyckte jag hade dragit in lätte väl mycket sten och grus från Fagerhult när jag var där och klippte gräset med mamma och pappa. Skojar bara ;), bilaffären gick så snabbt att jag inte hade tid att vänta på en rengöring tidigare idag.
 
 
I bakrutan på V70 sitter denna självhäftande klisterlapp, det första jag gjorde innan jag satte mig i bilen idag innan den åkte till Huskvarna.
 
Ha en bra torsdag alla bloggvänner!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vilken fin dag och vilken kakbuffé sedan! Visst är det så att all mat (som man får äta med händer) som förtärs utomhus, smakar extra bra.
Kram

2013-07-04 @ 08:47:05
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0