Sand, sand och Sandberg!

 
 
Idag har torsdagen handlat om barnbarnen hela dagen. Gräva i sandlådan och bygga sandberg som man sedan slår sönder eller så springer vi och jagar varandra eller så spelar vi fotboll. Tänk att man kan bli en så stor flicka på 2 år med så mycket spring i benen.
 
 
Nu när man håller lilla Oscar, så ser man ju hur mycket Leia har växt på dessa år. Lille Oscar har varit på BVC idag, och även han har växt 2,8 cm och gått upp rejält i vikt, väger drygt 3800 g idag.
I eftermiddag så fick Angelica vara ute och leka med Leia, så då tog jag hand om matningen med lille Oscar, och man kan säga att man laddar batterierna rejält med att få mata sitt barnbarn drygt 2 veckor gammal.
 
 
Hur gott som helst med ett sovande barn på sin arm, och även när lille Oscar är vaken är det hur mysigt som helst för idag har han verkligen också varit vaken och tittat med nyfikna ögon.
 
Under tiden Oscar och Angelica var på BVC, innan Leia och jag gick ut så skypade vi med Morfar. Leia fattar det där med Skype och lekte tittut med morfar där i Singapore, och hon både pratade, pussade och vinkade till morfar. Fantastiskt redskap att hålla kontakten med sina barnbarn när man inte kan träffas så ofta.
 
Nu måste jag fixa lite här hemma så här på torsdagskvällen, för imorgon blir det att träffa barnbarnen igen men då kommer de till mig och äter lunch med sin mamma och pappa.
 
Ha en bra TGIF alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0