Mys med hela lilla familjen!

 
Igår var det mys för hela slanten med lilla familjen hemma på Rosenborgsgatan. Att kunna fotografera när man har med tvåring är inte lätt och här gäller det att ha sportläge om det ska bli någon bild med skärpa över huvud taget.
 
 
Att hoppa och studsa i mormors och morfars säng är roligt, och då kan man ju inte sitta stil.
Eftersom vi brukar gå in där och busa, risken är ju inte så stor att man slår sig. Det ju inte lätt att förstå att idag så ska vi sitta stil och se glad ut, när dessutom hela Leias familj är i sängen.
 
 
Imorgon söndag är lille Oscar redan 3 veckor, så det kommer en bild på honom idag. Jag ska snart börja resan till Singapore, först med swebus till Landvetter. Bussen går 08:40 från Jönköpings Central. Landar i Singapore söndag runt 15:30, så det betyder drygt ett dygn för att komma till värmen och Tommy.
 
Så nu väntar 3 veckors semester innan vi kommer tillbaka till Sverige, och det betyder också att detta äventyret och bloggen går mot sitt slut. Kanske att jag startar något nytt om det nya äventyret i Sverige istället. Har ju blivit en del av livet under dessa 5 år att skriva dagbok kan man säga.
Du som skulle vara intresserad av att läsa vidare, hör gärna av dig genom en kommentar här och skriva din e-postadress, eller så skicka mejl till oss om att du vill vara med: 
annelieochtommysandberg@hotmail.com
 
Ha en skön lördag och söndag alla bloggvänner!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Åker "till" värmen!? Nu tajmade du ju din resa med att åka FRÅN den svenska värmen och sommaren som äntligen kommit. För att stanna vad det verkar som också.

Jag hoppas verkligen att du fortsätter dina bloggäventyr även hemma från Sverige. Tycker det är så roligt att följa dig/er i er vardag och hoppas verkligen få möjlighet att fortsätta med det.

Kram

Svar: Ja, dålig tajming kan man säga, men jag hoppas verkligen att det ska finnas några fina dagar av svensk sommar i slutet av juli och hela augusti. Kram
Annelie och Tommy Sandberg

2013-07-08 @ 10:42:18
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0