Kontraster på promenader!

 
Promenader på olika platser på jorden, ena dagen går man vid vättern och känner lugnet och några dagar senare går man bland skyskrapor och sitter i gigantiska bilköer med hysteriska singaporianer som inte tänker kugghjulsprincipen för 5 öre.
Igår kväll tog vi bilen ner till Thai Smile Café och parkerade precis utanför, men innan vi skulle äta kvällsmat så tog vi en långpromenad runt singaporefloden. Ut och gick Boat Quay och bort till Merlion, över Esplanedebron och promenad på andra sidan tillbaka till Thai Smile Café för kvällsmat. 
Att sedan ta sig med bil hem i rusningstrafik är ett äventyr i sig, men med mig som GPS funkade ganska så bra trots gigantiska köer, så kom vi hem så vi kunde se del 1 i Hunted på svt play, gud så spännande så det blir att se avsnitt 2 ikväll.
 
 
Har faktiskt lyckats sov bra inatt också, annars brukar ju jetlag komma natt nummer 2 som ett brev på posten. Vaknade vid halv fem av att det åskade och regnade. Regnet slog mot sovrumsfönstret och åskan var nästan över, så det smällde rejält. Att vi sedan inte har några gardiner för att de är på tvätt gör ju att det är som att vara på bio och se en actionrulle. Fönstret i sovrummet är stort som en mindre bioduk. Även om man har tjocka gardiner så brukar det inte hjälpa så mycket när det blixtrar utan det lyser igenom, men idag så såg man alla blixtrarna och deras eliktriska trådar på himlen. Ett skådeslpel att njuta av för den som gillar åska.
 
Nu ska jag köra några tvättmaskiner och hoppas på bra torkväder, även om det inte regnar nu så är det 100% luftfuktighet. Lyssna på min mp3-bok Inferno av Dan Brown, någon timma eller så och kanske nere vid poolen.
 
Hemma är det bästa sommarväder i stora delar av Sverige, så jag kan tänka mig att det blir mycket grillat för många till middag, gäller ju att njuta för dessa dagar är räknade i Sverige, hoppas bara att vi får känna på några sådana dagar och kvällar också när vi landar i Sverige i slutet av juli.
 
Ha en härlig dag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0