Världens godaste pizza!

 
Jag visste det innan att det är världens godaste pizza, och jag måste säga det och skriva det en gång till.
Botten är så tunn som ett löv och spröd, att när man tar en slice så ligger allt pålägg kvar även på spetsen.
Fyllningen, eller pålägget är chorizo, färska tomater jalapeno och ost förstås och rejält med pålägg, så ni kan förstå att den är spröd även när man tar sista biten är det som att äta en tunnbrödsknäcke.
Detta var kvällen middag igår tillsammans med ett glas rött ute på stan.
 
Efteråt tänkte vi gå till Wine Connection, och det gjorde vi men det var 30 minuters väntan för at t få ett glas vin. Beslutet blev att vi köpte med en flaska hem istället, som vi hade tänkt dricka där.
 
 
Supergott vin, finns även på systemet hemma i Sverige och brukar vara ett vanligt vin hemma hos oss i Huskvarna. Zinfandeldruva som smakar mycket fruktig, eldig, syltig smak med rostad fatkaraktär, inslag av björnbär, lakrits och vanilj. Doftar generöst fruktig, aningen eldig doft med rostad fatkaraktär, inslag av drottningsylt, lakrits och vanilj. Länk till vinet på Systembolaget: 7 Deadly Zins nr 6690.
 
Lite roligt när vi senast drack detta vinet, var när Monica och Rolf var här och vi var på Wine Connection. Rolf beställde vinet medans jag var och pudrade näsan, och när jag går förbi vinhyllorna ser jag denna flaskan. Åh, tänkte jag och när jag kommer tillbaka till vårat bordet, så står 7 Deadly Zins där och 4 glas. Tanköverföring på hög nivå som funkar ;)!
 
Nu har vi ätit frukost efter våran morgonrunda, jag har skrivit här på bloggen och Tommy har diskat upp och bäddat. Dags att fixa till sig och sedan åka till en spännande kinesisk affär och handla lite spännande saker ;).
 
Ha en mysig lördag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0