Tittut på distans med Leia!

Leia 22 månader
 
Igår var det mys med Leia för hela slanten, ja även med Angelica förstås, Micke och hunden Norma.
Det fanns en hel del, ja det mesta av packning var till Leia och Angelica i min resväska. Mammaklänningen passade perfekt, kunde inte bli bättre. Hade den på öppet köp i Singapore, förklarade att jag skulle flyga till Sverige och att jag kan vara tillbaka i affären ingen först den 7 maj, men det var OK. Jag får väl gå förbi och säga att den satt perfekt! Finns så mycket annat trevligt i den affären, än mammakläder. Finns jättefina barnkläder, allt från Newborn upp till 5-6 år och inte typiska pojk-och flickfärger utan häftiga mönster som passar både pojk och flicka.
 
Norma 14 månader
 
Det var det här med titt ut. Vi lekte titt ut med Morfar Tommy i Singapore. Videosamtal på skype i mobilen, som vi ställde på soffbordet. Leia går runt bordet och säger titt ut när hon tittar fram i mobilen, likaså gjorde morfar där på andra sidan jorden. Försvann ur sikte och sedan sa han titt ut och tittade fram. Så där härligt barnskratt från Leia när Pompan tittar fram. Tror att både Leia och Tommy tyckte detta var jätteroligt!
Tips till alla er som vill leka med era barnbarn på distans, som gillar tittutleken.
 
Söndagsmiddagen blev svensk husmanskost dillkött, som jag startade med redan klockan 6, innan jag gick morgonrundan. Perfekt att stå och sjuda på spisen, så att köttet bli mört och nästan smälter i munnen. Eftermiddagens mellanmål till Leia, var en fruktmos utan socker som jag tagit med från Singapore. Leia minns detta och sken upp som en sol när hon såg den ekologiska förpackningen. Äppel och päron med kanel och det fanns inget kvar i skålen, "jag vill ha mer" sa hon flera gånger. Detta kan man ju faktiskt göra själv, bara att köpa ekologiskt frukt, göra mos och krydda med en uns kanel.
60% äpple, 39.9% päron och 0.1% kanel.
 
Idag skriver jag bloggen innan jag ska gå ut och gå morgonrundan. Har ju tid, och varför gå ut så tidigt när inte solen värmer. Men nu ser jag att solen kommit upp en bit och temperaturen har gått upp 2 grader till +6. Dags att gå ut med min Canon och se om jag hittar några vårblommor. Igår såg jag första sädesärlan för i år, så jag plockade upp en ärlepinne, som jag la ner i min plånbok ;).
 
Ha en bra måndag alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0