TGIF och tankar inför helgen!

Bild från dagens morgonrunda.
 
TGIF och fredag alla redan, och idag blev det inga vanliga morgonrutiner. Vaknade innan klockan ringde av åskan, och när det var dags att gå gryningsrunda regnade det fortfarande. Så jag låg kvar i sängen och Tommy gick upp och gjorde frukost till sig och såg på rapport. Han åkte till jobbet redan 06:30 och fortfarande regnade det, så det var bara att ligga kvar och planera dagens program.
Igår var det en sådan där supervarm dag igen, men åskvädret var mera av svenskt mått idag på morgonen och även regnet ett stilla regn.
Till slut så var det bara smådroppar som kom ner, och då är är det helt ok att gå tycker jag. Frukosten för min del kändes som en brunch och idag slog jag till med löskokta ekologiska ägg, sist var väl i julas jag åt det hemma i Sverige.
 
Ska skriva några mejl nu på förmiddagen, fixa lite innan jag tar mig ner till stan och handlar lite från inköpslistan jag skrivit upp. Det är också bestämt att jag sedan åker till Tommys jobb, och åker med honom hem.
 
Hur ser helgen ut, för våran del. Båtmässa Boat Asia nere vid Mariana at Keppel Bay. Blir nog ett besök där på lördagen efter att vi gått i MacRitchie förstås. Kommer väl att känna oss som en katt bland hermeliner, med tanke på att det väntas 16000 välbärgade personer till mässan, står det att läsa på hemsidan. Finns ju ingen direkt bilparkering där, utan det är taxi som gäller och shuttle bus från VivoCity som gäller. Annars hade det varit intressant att se bilparkeringen, vilka bilmärken de välbärgade väljer ;). Många blir väl också körda av sina privatchaufförer, kan jag tänka.
Bilen är ju den lite mera synliga statusprylen, handväska är det ju sedan för kvinnan och klockan för mannen, men klockan är ju lite mera diskret. Handväskan syns ju, och här kan jag tänka mig att det Hermés som gäller. Var ju så när jag var på McLarens lansering förra året. Då tyckte jag nog att den väskan var de flestas val av modellerna Kelly och Birkin. Priserna på dessa äkta handväskor är som en mindre bil hemma i Sverige och då pratar vi per styck. Alltså över 100.000:-
 
 
Sedan är det ju F1-helg igen från Bahrain. Tidskillnaden gör att det blir trevligt kvällsrace både på kvalet och själva racet. Kval klockan 19:00 på lördagen och racet 20:00 söndag. Perfekta TV-tider!
 
Ska ta med och fotografera både båtar och handväskor ;) och förhoppningsvis blir det några bilder på söndagen på bloggen. Men redan imorgon lördag är jag tillbaka med en liten rapport om fredagen.
 
Ha nu en mysig TGIF alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0