Mammaklänning inhandlad!

 
Det var några år sedan man handlade och provade en "mammaklänning". Oj oj tänker ni när ni läser rubriken, men riktigt så är det inte vsom ni tror, utan vi ska bli mormor och morfar igen till sommaren.
Här i Singapore finns det så många affärer som säljer just mammakläder, och Angelica och Micke har blivit bjudna på bröllop den 8 juni '), och så lovade jag att hålla ett öga om det fanns något snyggt som skulle passa.
Vi har samma size dotter och jag, men hon är 10 cm längre än jag, så den var perfekt och fyller man den sedan med en större mage blir den perfekt och det tyget som är lite längre fram får nog en lagom längd.
Fanns bara en kvar, så jag kunde inte vänta med att köpa den. Har skickat bild till dottern och fått den verkligen godkänd. Visste det när jag såg den ;)!
Lite roligt är när jag nu tänkter tillbaka 30 år, så hade jag en kornblå klänning på min mammas 50-årsdag och då låg Angelica i magen ;). Imorgon lördag då fyller min mamma Astrid 80 år.
 
Ha nu en underbar TGIF alla bloggvänner!
 
*) 8 juni då ska jag vara barnvakt åt Leia, och då ska vi se på prinsessbröllopet och äta bröllopsmiddag. Vi ska också ha prinsessklänningar på oss och diadem. Så nu gäller det att ut och köpa en prinsessklänning, för jag vet var de finns till Leia ;).
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Grattis! Vilka harliga nyheter! Och vad mysigt att fira prinsessbrollopet med Leia! Kram!

2013-04-27 @ 06:46:45
URL: http://www.exPIAtriatewife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0