Mamma Astrid 80 år

 
Mamma fyllde 80 år igår den 27 april, och som ni förstår blev det en rejäl överraskning när jag kommer där till Varberg Kurort, och kliver ur Monica och Rolfs bil. De satt och väntade på Kigge, min svåger. Så lurade som bara den kan jag säga och ett lyckad överraskning hela helgen. Mamma och pappa visste inte ens att de skulle till Varberg, resan var hemlig, de hade bara fått en packlista och avresetid.
 
Som ni har läst, har hag inte skrivit allt som jag ska göra på bloggen de senaste dagarna, utan lagt ut lite vilospår om både det ena och det andra.
Började flyga sent på på torsdagskvällen från Singapore till Frankfurt, lite lång väntan i Tyskland innan jag tillslut landar i Sverige och Landvetter. Där väntar Monica på mig, och skjutsar mig till Varberg.
 
Varma bad och god middag blev det, en perfekt dag så här dagen innan födelsedagen. Lördagsförmiddagen var det sedan skönhetsbehandling för mamma, medans syrran och jag gick långpromenad till Varbergs fästning.
Vid 12-tiden började vi rulla hemåt, stannade till för lunch i Borås där det snöade och haglade.
Men, men dagen med överraskningar var inte över.
Väl på Rosenborgsgatan, har Angelica, Micke och Leia dukat upp med kaffe och tårta. Kigge, Christoffer, Lina, John och Victor var också där. Lurar Mamma än en gång, att jag glömt att ge en present som ligger i min resväska och jag vill att de följer med upp i våran lägenhet (de bor i nästa trappuppgång i samma hus). Hon misstänker inget utan följer med upp. Ja, och där står alla och sjunger Jag må hon leva och hurra. En verklig lyckad födelsedag för Mamma Astrid.
 
Grattis än en gång Mamma, och tusen tack Monica och Rolf för skjutsen och självklart även tack till syster yster som fixat allt detta. För mig var det bara att fixa en flygbiljett och komma till dukat bord.
 
Tack ALLA inblandade!
 

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Vilken fantastisk överraskning - bästa presenten kan jag tänka mig!
Ni ser ut att ha haft en riktigt härlig dag.
Kram

Svar: Tack Ellinor för alla kommentarer!På mammas hemliga resa fikade och åt lunch på Cafe Viskan i Borås.
Supermysigt ställe, men mycket folk och svårt att få tag på sittplats.
Numera varje gång jag åker förbi med flygbussen och stannar till i Borås vid busscentrum, tänker jag på dig, och tittar om jag ska se dig.
Ha en mysig helg/ Kram Annelie
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-08 @ 10:43:33
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Ellinor

SV: Nästa gång du åker förbi får du ta ett lite längre stopp så att jag kan komma och möta upp dig ;)
Viskan är trevligt och ALLTID fullsatt (oavsett dag och tid). Det finns dock betydligt trevligare fik än så. Lovar att ta med dig till något av dem vid tillfälle ;)

Svar: Jag tackar för inbjudan och återkommer!Kram
Annelie och Tommy Sandberg

2013-05-09 @ 10:17:14
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0