Lekfulla apor i MacRitchie!

 
Oj, vad lekfulla aporna var igår i MacRitchie. Kändes som det var "tonåringarna" som hade mest kul.
De vuxna satt mest och tittade, samtidigt som någon letade löss i pälsen. Det var precis som att sitta och titta på ungdomar som åker vattenrutchkana, upp igen och ner i vattnet. På Facebook ligger det två små filmer från apornas framfart i vattnet (film1 och film 2). De är för festliga och jag skulle kunna sitta en hel dag och bara titta på dem.
 
Igår eftermiddag, började mörka moln tona upp sig neråt city, och det dröjde inte lång stund innan molnen, åskan och regnet var över Blossoms. Det bara inte regnade och åskade, det blåste storm, en tornado som drog över oss. Genomdraget gjorde att nästan krukorna som står inomhus välte, men i grevens tid räddade Tommy krukorna och kunde stänga balkongdörren och jag räddade den torra tvätten på andra sidan.
 
Solen kom inte fram mer igår, utan det blev en ganska behagling temperatur under kvällpromenaden ner till TFS.
Kvällen avslutades med F1-race på bästa säningstid. Kunde gått bättre för Alonso, men Kimi kom ju tvåa och alltid något.
 
Ny vecka, och dags att planera veckan. Vi får väl se över våra hojjar nere i garaget, för på söndag den 28:e ska vi vara med i ett cykelrace OCBC Cycle Singapore genom Volvo. Pumpa hjulen, plocka fram hjälmarna. Det är inte var dag som man cyklar här i Singapore, det är inte alls cykelvänligt, om man nu inte bor nere vid East Coast förstås. Valborgsmässoafton är vi hembjuda till singaporeianer på fest och då är det inte short som gäller ;). Tänkte jag skulle fixa en fin väst till Tommy, som matchar min kinesklänning. Detta betyder att det blir besök hos skräddaren i veckan också.
 
Nu är det dags att dra igång med måndagsbestyren och skriva en "att göra lista".
 
Ha en bra start på veckan alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0