Förbättrad säkerhet!

Min cykelhjälm är min säkerhet.
 
Igår fick vi meddelande om att säkerhetsrutinerna är ändrade i söndagens cykellopp, ja bara inte på söndagen, utan alla 3 dagarna fredag-söndag förstås. Vi måste infinna oss mycket god tid. Vi ska väl bli scannade som på flygplatserna, både cykel och jag och man får nog inte ta med någon fylld vattenflaska utan fylla den efter säkerhetskontrollen eller vad tror ni. Allt detta bara för händelsen i Boston kan jag gissa. Hur kommer säkerhetsrutinerna vara för åskådarna, vet jag ej. Bara att vi cyklister ska vara upp i ottan för att hinna med säkerhetskontrollen. Loppet startar 07:30.
 
Idag på morgonen när jag slog på datorn, så kunde jag inte få upp MSN-chatten, var tvungen att uppdatera, nu är den borta och skype kommer upp istället. MSN-chatten har varit några vänners och mammas kommunikation med mig. Får nog bli FB-chatten istället numera!
 
Tossda' och snart har denna veckan gått igen, och dags att planera veckans recept och TGIF-middagen, kanske hinner jag med att simma lite i poolen i eftermiddag när jag gjort mina ärende på nere på stan, men lagom tills jag kommer hem kommer väl åskmolnen som vanligt ;) och det blir mys inne istället till ljudet Tors hammare.
 
Ha en bra tossda' alla bloggvänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0